Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Acabem amb els espais foscos al municipi de Torelló.

Avatar: M. Àngels Casals i Font M. Àngels Casals i Font Acceptada

Descripció breu: El projecte preveu il·luminar els carrers identificats en els resultats de les passejades realitzades pel Consell de Dones, així com detectar nous punts foscos i implementar les actuacions pendents —fins a exhaurir el pressupost— per aconseguir zero espais foscos a Torelló


Descripció ampliada: Arran del projecte «Passejant amb mirada de dones», es va elaborar una diagnosi participativa per detectar punts foscos a Torelló. La proposta es millorar la il·luminació dels detectats i actualitzar la diagnosi dels mateixos i detectar-ne de nous. Així podrem posar fi als espais foscos i millorarem la seguretat urbana des d’una perspectiva feminista.


La diagnosi es planteja com un projecte, amb mirada feminista, participat per dones, i comptaria amb el suport d’un equip tècnic d’expertes.


A partir de la diagnosi s’elaborarà un llistat d’actuacions, que s’executaran fins a exhaurir el pressupost per millorar la il·luminació de l’espai públic.


Incorporació de la perspectiva de gènere: Aquesta proposta és fruit del projecte “Passejant amb mirada de dones” on es va fer servir les passejades com a eina per donar visibilitat a les experiències de les dones en l’àmbit de l’urbanisme. Una diagnosi amb perspectiva de gènere entén les diferents xarxes que les persones utilitzen en un barri, fent una lectura transversal de les necessitats, involucrant diferents generacions i generant criteris de gènere susceptibles de ser incorporats en un projecte de transformació i millora de l’entorn.




Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir